Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2017 17:19 - Овчар откри ДРЕВНИ ДЕЛВИ в пещера! Разкриват БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ! Превръщаме се В
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 2994 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 25.08.2017 17:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Овчар откри ДРЕВНИ ДЕЛВИ в пещера! Разкриват БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

Превръщаме се В юли 5, 2016 4:53 pm A+ / A-

Мнозина учени са на мнението, че това е най-значимата археологическа находка правена някога.

 

Кумранските ръкописи или Ръкописите от Мъртво море са набор от 981 различни текста, открити съвсем случайно от овчар в невзрачна пещера през 1946 година край древното селище Кумран в Палестина.

Текстовете, датирани между III век пр. Хр. и I век, и буквално представляват съкровищница за историята, религията и езикознанието, тъй като съдържат третият най-стар оцеляла до днес ръкопис на Стария Завет, наред с неканонични и небиблейски ръкописи, свидетелстващи за изумителни и неподозирани истини за нашия свят.

image

Огромният проблем със свитъците е, че вековете са казали своята дума и много от тях са повредени, от други са оцелели само фрагменти.

 

Благодарение на модерните компютърни технологии, свитъците най-накрая разкриха още от изумителните си тайни!

Д-р Алексей Юдитски, който е ръководител на мащабния проект „Дигиталната библиотека на свитъците от мъртво море Леон Леви“ разкри, че с помощта на специализиран софтуер е успял да разкодира голяма част от липсващите текстове в безценните ръкописи.

Изтече информация за две колосални нови отрития, предава disclose.tv.

Ноевият ковчег

image

 

Всички сме чували как в дълбока древност, Земята е била залята от колосален потоп, който е ликвидирал почти всичко живо. Описан е в редица световни религии. В християнството легендата гласи как Ной е конструирал гигантски кораб, в който е спасил своето семейство, както и по два екземпляра от всеки животински вид. Новите данни потвърждават легендата, но конкретно описват т.нар. Ноев Ковчег.

Това не е било кораб, а гигантска пирамида с перфектни пропорции, която е предпазила обитателите й от водната стихия!

Наскоро беше открита гигантска подводна пирамида, която се намира между островите Терцейра и Сао Мигел близо до португалския бряг. Според редица алтернативни учени точно това е Ноевият ковчег!

image

Но това е нищо! Беше разкодирана и друг свитък, който буквално накара учените да онемеят, и който цитира директно територията на България!

 

Свитъкът е озаглавен „Библията на Нефилимите“ или „Библията на Пазителите“.

Ръкописът е датира от 300 г. пр. Хр. и разказва историята на Енох – дядото на Ной, който е описан като пророк, който е дошъл на Земята от звездите.

Текстът разказва как в дълбока древност на Земята са кацнали ангели, които са се съвкупявали с обикновени жени. Техните наследници са наречени Нефилими – гиганти, които са на практика хибриди между небесните същества и хора. Всичко това се е случило в свещената земя. Чак сега става ясно, че тази свещена земя не е в близкия изток, а край древния град Кабиле.

Днес древния град е село Кабиле, което се намира в сърцето на България близо до Ямбол!

Градът е основан в края на 2-рото хилядолетие пр.Хр.  и винаги е смятан от археолозите за един от най-ярките примери за величието на Тракийската цивилизация. Точно този район е бил цитиран от древния анонимен автор като „най-важното място на планетата“, от, където Пазителите са командвали света!

Новите данни от свитъците разкриват и непознато до днес пророчество на Енох. Той твърди, че след „четирите луни“ свещената земя пак ще се превърне в център на Света!

Според редица експерти „четирите луни“ описват  „лунна тетрада“! Това са 4 лунни затъмнения, които се случват в период от една година.  Също познато като „кървавата луна“ явлението е безпрецедентно и се случи през 2014 и 2015. Мнозина религиозни експерти видяха пророчество за края на света, но явно това е знак за началото на нещо ново!

 

Дали това не значи, че България най-накрая ще заеме достойното си място сред световните центрове – напълно е възможно. Всички българи знаем, че земята ни е свещена. Мнозина наши и международни учени доказаха, че най-старата цивилизация на планетата се е зародила точно тук, и тези нови сведения за божествено /или извънземно/ присъствие съвсем не са случайни. 

Всепризнатият пророк Петър Дънов ясно е казал, че България ще се превърне в „Новия Йерусалим“. Учителят не веднъж е казвал, че България е най-свещената земя на планетата ни.

Подобни открития ни карат да гледаме смело напред, да вярваме в бъдещето и да се гордеем с миналото си. Само нека се се надяваме, че политиците ни няма да затрият бъдещето на най-великия народ в света!




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
25.08.2017 18:29
Преди години, на едно учение бяхме в близост до селищната могила на Кабиле
С разрешение на началник -щаба , съпроводено с усмивки от останалите офицери, за половин час отидох , обиколих селищната могила и се върнах Толкова време ми даде
Да, впечатли ме селищната могила! Може би наистина е имала пирамидална форма в древността!....

Хубава вечер!
цитирай
2. zahariada - Здравей, приятелю!
25.08.2017 18:53
Не съм ходил на това място. Може би е вярно. Уважавам го Учителя Петър Дънов.
Хубава вечер!
цитирай
3. nedovolen - Здравейте,
26.08.2017 16:20
Приятели! Не е ясно от къде е информацията в постинга, но е още едно потвърждение, че от нас е тръгнала съвременната цивилизация по света. А и по_ стари. Край Чирпан са открити останки от 7,15 млн. години.
За Кабиле и много други може да се види в блога на безистена.
цитирай
4. bezistena - СЪВРЕМЕННАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА СВЕТА ...
27.08.2017 01:13
СЪВРЕМЕННАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА СВЕТА е=е
ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Бог Исус и Богиня Матара Диана –
съвременният свят е построен и населен с хора и цивилизован от Българските Богове – Демиурзи и Техните феноменни генетични деца Българите – това,което документираме в безбройните автентични разсекретени документи на всички статии в блога ни

Поздрави и благословение на Захари,leonleonovpom2 и nedovolen,скоро ви очакваме на Кабиле и на Безистена в Ямбол за просветителско – оздравителни процедури !

ЗАХАРИ=Хан (Кан,Жрец) и Зар –
феноменен генетичен потомък от жреческо – царската династия Дуло,активиран от Боговете ни за постоянно работещ ретранслатор на Техните послания за нас
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39688165
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31011
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031