Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2011 01:19 - Скаларни вълни - Музикална теория за живота
Автор: zelas Категория: Музика   
Прочетен: 19107 Коментари: 26 Гласове:
9

Последна промяна: 03.02.2011 13:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Вътре в тази празна чаша има достатъчно енергия, за да накараме водата във всички океани в света да заври. Това е факт, добре известни на научната общност, и например, любим цитат на нобеловия лауреат физик Ричард Файнман.
Изчисленията на известения физик Джон Уилър показват, че в един кубически сантиметър вакуум (колкото върха на малкото ви пръстче) има толкова сурова енергия, че ако се кондензира в материята, ще има толкова материя колкото може да се наблюдава във Вселената чрез най-големия телескоп!

Този кипящ океан от енергия - е в нас и във всичко около нас и въпреки това, ние все още се придвижваме с печки на колела. Защо?

Целта на тази статията е да си отговорим на този въпрос и разберем, че има вид електромагнитна енергия, която коренно се различава от общоизвестните, които познаваме широко, като например радио, телевизия, телефони и т.н.
 
Но коя е тази мистериозна енергия и защо не я използваме сега, а вместо това ни карат да използваме токоспестяващи лампи и ни заплашват с климатични катастрофи???

Отговорът на този въпрос са търсили и древните и са го открили, примери за това намираме в пирамидите по света.

Въпреки това, обяснение за енергията на пирамидите умело се избягва във всички теории за пирамидите. Очевидно темата е гореща и твърде опасна, но който се бои от мечки не ходи в гората, а пък ние вече отдава се разхождаме там. 

Според официалните източници, формата на пирамида представлява символ на низходящите лъчи на слънцето, и затова повечето са били полирани от бял варовик, с цел да им се даде един бляскав външен вид, когато да се наблюдава от разстояние. Макар общото мнение, е че пирамидите са били погребални паметници съществува разногласие по отношение на конкретните богословски принципи, които да са довели до тях. Никой не може да каже със сигурност кога, как и защо са построени големите пирамиди в Египет.

Затова тук ще представим една теория, която разглежда пирамидите като енергийни центрове и телепатични машини (пулсатори на скаларни вълни). 

"Всичко на този свят се бои от времето, но времето се бои от пирамидите”, казва една арабска поговорка. Какво означава това, ще научим по-надолу.

Какво представляват скаларните вълни? 

Скаларните вълни са вълни от импулсен тип, които могат да повлияят на хода на времето, на енергийните полета, включително и гравитацията. Засягат телесната инерция, мозъка и мислите (!).

image
Скаларните вълни са стоящи вълни. Червените точки представят възлите на вълната.

Откритието на скаларните вълни принадлежи на шотландския математик Джеймс Максуел (James Maxwell). Никола Тесла случайно ги преоткрил отново през 1903, докато експериментирал с много силен прав ток. Скаларни вълни, наречени така от него, са електромагнитни гравитационни вълни, чиито пиков интервал е между 4 и 14 Hz. Те не са херцови (Hertz) вълни, тъй като поведението им е от различно естество. Скаларните вълни са надлъжни вълни, за разлика от херцовите, които са напречни.

Напречните вълни може да си ги представите като вълните образувани от камък хвърлен във вода, а надльжните (скаларни вълни) се разпространяват в пространството надлъжно, както океанските вълни се разбиват на една дълга права плажна ивица.

Сега малко конспирации да събудим спящите на последния чин.

Има спекулации, че дори САЩ и бившият СССР имат програми за развитие на скаларни оръжия. Ако смятате, че ядрената бомба е опасна, за сравнение ще ви кажа, че тя е като прашка в сравнение с мощта, на която скаларните вълни са способни. Моя лична хипотеза, е че определни експерименти на съветската армия със скаларни оръжия през 1985 доведоха до нуждата Горбачов да се появи и разглоби социалистическия блок от вътре. Това би трябвало да ви даде идея за важността на тези специални вълни.

Главната причината защо днес не използваме скаларните вълни като източник на „свободна енергия”, която може да се използва като неизчерпаем ресурс, е че тази енергия не би струвала нищо. Тя би довела до пълен разпад на сегашната парична система, защото енергията е двигателя на прогреса, а тази система е базирана на експлоатация на човешкия труд. "Прогресът" в тази система е базиран на усъвършенствуване на методите за експлоатация, а не улесняването или намаляването му..

Но нека оставим това (засега) и се концентрираме върху приложението им при пирамидите на древните, които са ги използвали за мирни цели.

Гравитационни вълни
 
Скаларните вълни нямат маса и не се придържат към формулата на Айнщайн E=mcІ. Освен това могат да бъдат фокусирани в лъч.  Те с по-фини от гама лъчите или рентгеновите лъчи и са само една сто милионна от квадратен сантиметър в ширина.

Познати са като гравитационни вълни, защото са част от гравитационното поле. Тесла твърди, че светлината, звукът и електрическите аномалии, по време на земетресенията са от скаларен характер.

Скаларните вълни не пътуват само през нашето време и пространство, а през 3 измерения + пространството и затова специално хиперпространството с четири пространствени измерения е въведено. Друго характерно за тях е, че се движат в множество посоки под прав ъгъл и нямат материална бариера, която да можер да ги спре, дори Фарадеев кафез, или всякакъв друг вид материал.

В тази връзка само геометрични тела със специална форма са изключение - изправен конуси и пирамиди направени от изолационен материал. Четириъгълната пирамида е най-подходящата. Също така от значение са и пропорциите на пирамидата. Идеалната е, когато пирамидата е четириъгълна с квадратна основа и стени, които са равностранни триъгълници. Тогава ъгълът на наклона на стените към равнината на основата ще бъде точно 55˚, а ъгълът на наклона на ръбовете към основата ще бъде 45˚.

Както вече споменахме, според Тесла скаларните вълни могат да предизвикат промени в хода на времето. Което обяснява (може би) арабската поговорка за пирамидите.  

Времето тече като вълно-формена река в хиперпространството в решетъчен модел. Други „времеви линии” съществуват в различни други решетъчни модели създавайки алтернативни версии на нашето „настояще”. Когато скаларни лъчи минат през хиперпространството тези „реки на времето” се блокират и временно се пренасочват. Времето може да бъде изменено от впрегнати и насочени скаларни вълни (включително магнити, които излъчват скаларни вълни, които огъват времето) защото те нарушават пулса на материя и антиматерия и следователно скоростта с която нещо нормално минава през времето с обикновената си гладкост. Ето ви машина на времето! :))

Можем да предположим, че древните са използвали телепатични съобщения на скаларни вълни на мозъка за отдалечена комуникация използвайки пирамидите като транзистор.

Днес също можем да произвеждаме скаларни вълни с машината на Йеронимус. Когато тази машина работи, детектори не долавят нищо, но хората, които се намират наоколо се чувствуват главоболие, гадене и много неприятни вибрации в тялото.

Използвайки скаларните вълни можем да пренасяме електричество безжично, което е едно от многобройните изобретения на Тесла без употреба в днешно време. Защо? Тук може да наблюдавате такава демонстрация от проф. д-р Константин Мейл (Konstantin Meyl) от Германия.

Какво общо има това с пирамидите?

imageАрхитектурата на пирамидите и материалът използван за изграждането им е такъв, че те са пулсатори на скаларни вълни. Как точно функционират, ще се опитаме да изясним в следващата част.

За да не бъдем голословни и за да събудим наистина заспалите, ви предлагаме Кирилианов образ на енергията на пирамида.  

Дали това са скаларни лъчи, не вярвам, но гледайки този образ, бих искал да попитам нашият специалист по египетска история (д3вер), как беше египетския йероглиф за "Всевиждащото око"? ;-)

"Странни са тези времена, в които живеем, когато и млади и стари преподават неистини в училище. И всеки един човек, които има смелостта да говори истината се обявява за ненормален или глупак." ~ Платон






Гласувай:
9



1. bizcocho - . . . . стремим се към прогреса в на...
03.02.2011 03:27
....стремим се към прогреса в науката, но дали всяка нейна крачка не ни води към гибел...
цитирай
2. penchoan - Има доста верни твърдения, но някои ...
03.02.2011 03:46
Има доста верни твърдения, но някои неща не са правилни. Първо гравитационни и скаларни вълни няма. Гравитационни вълни могат да съществуват при изключително редки случаи, както вълни цунами в океана. Екраниране на етерни потоци неправилно се нарича скаларни вълни, защото отново липсва определена честота. Гравитацията е резултат от налягане на частици без точна честота. Второ, тези частици (фотони с нулева носеща енергия) имат маса. За да създават гравитация, трябва да съществуват механични импулси от материални частици върху атомите на материята.
И накрая тези знания са скрити, доколкото днес могат да се крият, защото са опасни за злоупотреба в днешното общество.
цитирай
3. zelas - Има доста верни твърдения, но някои ...
03.02.2011 11:34
penchoan написа:
Има доста верни твърдения, но някои неща не са правилни. Първо гравитационни и скаларни вълни няма.


Ценя вашето мнение и съм чел ваши статии тук, но ви препоръчвам да се запознаете със скаларно-тензорната теория на гравитацията. Тя успешно предвижда скаларните вълни и дори сферично симетричния гравитационен колапс.

Освен това в статията е дадена връзка до видео с практическа демонстрация на безжично предаване на енергия проведен от професор доктор Константин Мейл.

penchoan написа:
И накрая тези знания са скрити, доколкото днес могат да се крият, защото са опасни за злоупотреба в днешното общество.


Кои знания са скрити, тези които току-що отрекохте?

Ще ви припомня Теоремата на Годел.

Тя гласи, че обясненията на безкрайното не могат да бъдат достигнати използувайки крайни средства. Другояче казано - нашето рационално мислене и здрав размисъл не са достатъчни за разбирането на истинската природа на действителността (реалността).
цитирай
4. zelas - . . . . стремим се към прогреса в на...
03.02.2011 11:40
bizcocho написа:
....стремим се към прогреса в науката, но дали всяка нейна крачка не ни води към гибел...


Напротив, според мен истинската човешка свобода е възможна само чрез технологичен прогрес. Проблемът е политически. Главната цел на тази поредица от статии е да запознае хората със съществуващите възможности. Тези неща няма да ги видите в медиите, защото те обслужват системата. А системата няма интерес да предостави на хората свободна енергия, защото това би означавало нейния край.

За съжаление физиката е също толкова политизирана колкото историята и икономиката да речем. За радост интернет може да промени това.
цитирай
5. sande - Поздрави, Пламене, за продължението на твоите интерсни теми ..
03.02.2011 12:20
Очевидно темата е гореща и твърде опасна, но който се бои от мечки не ходи в гората, а пък ние вече отдава се разхождаме там.


Харесва ми, че говориш разбираемо, ясно, без наукообразност и витиевати фрази..
Ще проследа с интерес дискусията.
цитирай
6. zelas - Нещата имат нужда и от по нататъшно ...
03.02.2011 12:31
Нещата имат нужда и от по нататъшно разяснение, Санде. И това ще бъде направено като покажем някои практически приложение на тези теории. Приложения за свободна енергия и енергетично лечение на болести и за подобряване на телесния баланс.
цитирай
7. анонимен - Страхотно Зелас! Само така може да ...
03.02.2011 12:45
Страхотно Зелас! Само така може да се роди истината! Академиите трябва да се закрият, няма нужда вече от учени, които повтарят стари недоизследвани материали.
Опасна била истината"-хаха
цитирай
8. zelas - Академиите трябва да се закрият, ...
03.02.2011 13:30
анонимен написа:
Академиите трябва да се закрият, няма нужда вече от учени, които повтарят стари недоизследвани материали.


Не мисля, че академиите трябва да се закрият, това е даже вредно за науката.

По скоро трябва да се деполитизират, а това от своя страна е възмножно само в една непарична икономика.

Споснорирането на едно изследване в момента е на базата на парична възвращаемост или национална сигурност, тоест енергия, която не струва почти нищо, за да се произведе не е привлекателна за инвеститори.
цитирай
9. d3bep - Благодаря за статията, приятелю. ...
03.02.2011 13:33
Благодаря за статията, приятелю.
Много интересно четиво.
признавам си по отношение на въпросните вълни съм некомпетентен, сега се хванах да чета за тях.

Но по отношение на пирамидите познавам доста такива теории и съм крайно скептичен.
И... без да давам всичк идоводи против, които са много, даже мога да кажа че и компасните отклонения на повечето места са лъжа;
Да кажем пирамидите са енергия от космоса...

КОГО Е ЗАХРАНВАЛА ТЯ?

Още веднъж, тъй като статиите за Тесла станаха много ,много са и читателите и заинтересованите.

КОЛЕГИ, МОЛЯ АКО НЯКОЙ ИМА СТАТИИ ИЛИ ЛЕКЦИИ НА ТЕСЛА, ДА ГИ ПРАТИ ИЛИ ДАДЕ!
Разбира се, при наличие на добра воля...
цитирай
10. zelas - В статия е загатнато за използва...
03.02.2011 13:47
Здравеи Срефане,

В статия е загатнато за използването на пирамидите като телепатични предаватели - мислите ни са (може би) скаларни вълни. Това ще бъде проучвано по нататък.

Освен това е доказан благоприятният ефект на пирамидата върху човешкото тяло, поради специфичната и форма.

Нямаме сведения (или аз не знам за такива) че египтяните са познавали електричеството, но аз винаги казвам - липсата на сведение, не е сведение за липсата.

А за статии на Тесла има много материали, не знам защо се затрудняваш, ето може да потърсиш тази книга - http://www.tfcbooks.com/mall/more/307lpa.htm

Проблемът е, че Тесла е неудобен за системата и затова негови изобретения като ренгеновите лъчи и радиото, сега са преписани на други.

Правят се опити да се умаловажат теориите му, за да бъдат белязани като псевдофизика. А без Тесла нямаше да има 20-ти век.
цитирай
11. d3bep - Аха, чудесно :) Ще се запозная по - ...
03.02.2011 15:06
Аха, чудесно :)
Ще се запозная по - подробно :)

Тая теория за пирамидите обаче има следните слабости:
- От 160 и няколко си пирамиди, само няколко са с идеална форма на правилен многостен, има най - различни;
- Всъщност те са от разнороден материал и изобщо не стават за каквито и да е приемници;
- защо пирамиди? Обелиските например имат пирамидален връх. Защо са се хабили за токлкова мащабен мега строеж, акто връхът на обелиска може да се обхване с ръце;
- да предават мисли от разстояние... Осве нвъпроса "с кого" веднага остава отговорът, че е имало и друг. Как тъй никъде не е останало това познание?
цитирай
12. zelas - d3bep написа:- От 160 и няколко си ...
03.02.2011 15:31
d3bep написа:

- От 160 и няколко си пирамиди, само няколко са с идеална форма на правилен многостен, има най - различни;



В статията е описана идеалната пирамида, дори Хеопсовата не е идеална и това може би е в резултат на строителни трудности. Тя обаче е близка до идеалната.
Други форми също имат способността да извличат енергия, не е само пирамидата. Сферичната форма е такава и затова куполите в църквите са полу-сфери.

d3bep написа:

- Всъщност те са от разнороден материал и изобщо не стават за каквито и да е приемници;



Материалът е от значение, но най-важното е дебелината на стените.

d3bep написа:

- защо пирамиди? Обелиските например имат пирамидален връх. Защо са се хабили за токлкова мащабен мега строеж, акто връхът на обелиска може да се обхване с ръце;



Размерът е важен. Обелиска има подобна функция, върхът му е също пирамида. Той е просто по-лесно решение. Минаретата са с подобна функция.

d3bep написа:

- да предават мисли от разстояние... Осве нвъпроса "с кого" веднага остава отговорът, че е имало и друг. Как тъй никъде не е останало това познание?



Връзката, тук може само да спекулираме, е била със Вселенския разум, който да им дава напътствия. Нашето съзнание е част от този Разум и затова имаме епифизната жлеза за връзка. Но опитите с показват, че това което "виждаме" е много неясно. Затова може би пирамидите да са използвани за по ясна "картина".

Друга хипотеза би била да комуникират с инките например, които също имат пирамиди и както сам отбеляза, има много прилики в културите им.
цитирай
13. penchoan - "Ценя вашето мнение и съм чел ...
04.02.2011 21:43
"Ценя вашето мнение и съм чел ваши статии тук, но ви препоръчвам да се запознаете със скаларно-тензорната теория на гравитацията. Тя успешно предвижда скаларните вълни и дори сферично симетричния гравитационен колапс.

Освен това в статията е дадена връзка до видео с практическа демонстрация на безжично предаване на енергия проведен от професор доктор Константин Мейл.


penchoan написа:
И накрая тези знания са скрити, доколкото днес могат да се крият, защото са опасни за злоупотреба в днешното общество.

Кои знания са скрити, тези които току-що отрекохте?

Ще ви припомня Теоремата на Годел.

Тя гласи, че обясненията на безкрайното не могат да бъдат достигнати използувайки крайни средства. Другояче казано - нашето рационално мислене и здрав размисъл не са достатъчни за разбирането на истинската природа на действителността (реалността)."

Аз не отричам съществуване на скаларни вълни, но твърдя, че гравитацията няма вълнов характер, освен еднократни вълни като експлозии например. Съмнявам се и в съществуването на гравитационен колапс. Защото се предполага, че звездите колапсират като етапи на червен гигант и колапс до джудже, но действително термоядрен синтез в звездите не съществува и няма реална причина за колапс.
Не съм запознат с опитите на професор доктор Константин Мейл, но познавам опититите на Никола Тесла, Бровин и предполагам че са използувани същите методи с генериране на високочестотни импулси от пулсиращ постоянен ток с високо напрежение. В тези опити се крие енергетиката на бъдещето.
Под скрити знания разбирам генератори и устройства за получаване на енергия от етера и антигравитационни устройства, използуващи подобни принципи. Въпреки че има десетки успешни опити в тази насока, има сили, които не позволяват разпространяване на този род знания и устройства.
Теоремата на Годел не върши работа в случая, защото не става дума за безкрайни неща, а за напълно обясними модели и процеси. Максуел е свършил добра работа в тази насока.
цитирай
14. zelas - Аз не отричам съществуване на ск...
04.02.2011 23:03
Аз не отричам съществуване на скаларни вълни, но твърдя, че гравитацията няма вълнов характер


Как ще обясните тогава следният феномен. Земята е огромно тяло, което според теорията сега предполага силна гравитация. Слагаме една малка карфица на земята и след това отгоре я привличаме с малък магнит. Магнитната сила надвива гравитацията за секунди. Как може един макък магнит да е по-силен от огромната Земята?
цитирай
15. penchoan - Аз не отричам съществуване на ск...
04.02.2011 23:28
zelas написа:
Аз не отричам съществуване на скаларни вълни, но твърдя, че гравитацията няма вълнов характер


Как ще обясните тогава следният феномен. Земята е огромно тяло, което според теорията сега предполага силна гравитация. Слагаме една малка карфица на земята и след това отгоре я привличаме с малък магнит. Магнитната сила надвива гравитацията за секунди. Как може един макък магнит да е по-силен от огромната Земята?

Гравитацията няма пряка връзка с тежката материя. Тя е свойство на разредената материя - космическия етер, който оказва налягане върху Земята. Земята плува в океан от свободни електрони. Те извършват движение, подобно на Брауново, като се сблъскват с атомите от земната повърхност, отдават механичен импулс и се отразяват обратно в космоса. Сумата от подобни импулси създава гравитацията. Гравитацията е разлика или равновесие между две сили на отблъскване. Тя представлява надлъжно движение на електрони и има подобен характер на магнитно поле. Слънчевата гравитация, обаче се осъществява от фотони и други частици с висока проникваща способност. Затова Слънцето не създава приливи и отливи, въпреки по-голямата сила на привличане.
Магнитът представлява поток от електрони, движещи се по определена орбита. Плътността или броят на импулсите на магнита на единица площ е по-голяма от космическите импулси. Но това важи само в непосредствена близост на магнита до иглата.
цитирай
16. zelas - Е добре де, вече съм объркан, вие ...
05.02.2011 13:24
Е добре де, вече съм объркан, вие твърдите че няма вълнова гравитация, а точно такава описвате?
цитирай
17. orlinpetkov - Човече просто давай още, много те ...
06.02.2011 19:55
Човече просто давай още, много те моля и да са по-дълги статийте. с още информация.
цитирай
18. zelas - Човече просто давай още, много те ...
06.02.2011 21:29
orlinpetkov написа:
Човече просто давай още, много те моля и да са по-дълги статийте. с още информация.


Здравей, статиите умишлено на са дълги, за да може читателите да не загубят нишката, имайки предвид, че материята е сравнително нова.
цитирай
19. penchoan - Е добре де, вече съм объркан, вие ...
07.02.2011 16:16
zelas написа:
Е добре де, вече съм объркан, вие твърдите че няма вълнова гравитация, а точно такава описвате?


Атмосферното налаягане е нещо подбно на гравитацията. Но при него не говорим за вълни. Ако избухне бомба, ще се получи взривна вълна. През останалото време има налягане, но няма вълни.
цитирай
20. zelas - Атмосферното налаягане е нещо п...
09.02.2011 13:52
penchoan написа:
Атмосферното налаягане е нещо подбно на гравитацията.


Моля?
цитирай
21. анонимен - Атмосферното налаягане е нещо п...
09.02.2011 21:22
zelas написа:
penchoan написа:
Атмосферното налаягане е нещо подбно на гравитацията.


Моля?

Атмосферното налягане е резултат от импулси на етерни частици върху молекулите на въздуха. Както етерните частици се движат, така се движат и молекулите на въздуха. Разликата е в скороста и направленията. Етерните частици, създаващи гравитация (електрони) падат и се отразяват вертикално със скорост около 7,9 км/сек, а въздушните молекули са силно ограничени в скорост на движение и създават приблизително еднакво налягане във всички посоки за определена точка.
Като казвам, че има подобие между налягане на етер и въздух, имам в предвид, че както етера, така и въздуха представляват флуиди от подвижни частици и създават определено налягане върху земната повърхност. Това налягане има надлъжно действие, както е при магнитните полета, няма източник с честота и амплитуда, следователно няма вълнов характер.
Вълнов характер има електромагнитното поле, което последователно се преобразува от магнитно в напречно електрично и обратно.
цитирай
22. zelas - Атмосферното налаягане е нещо п...
20.02.2011 01:46
анонимен написа:
zelas написа:
penchoan написа:
Атмосферното налаягане е нещо подбно на гравитацията.


Моля?

Атмосферното налягане е резултат от импулси на етерни частици върху молекулите на въздуха. Както етерните частици се движат, така се движат и молекулите на въздуха. Разликата е в скороста и направленията. Етерните частици, създаващи гравитация (електрони) падат и се отразяват вертикално със скорост около 7,9 км/сек, а въздушните молекули са силно ограничени в скорост на движение и създават приблизително еднакво налягане във всички посоки за определена точка.
Като казвам, че има подобие между налягане на етер и въздух, имам в предвид, че както етера, така и въздуха представляват флуиди от подвижни частици и създават определено налягане върху земната повърхност. Това налягане има надлъжно действие, както е при магнитните полета, няма източник с честота и амплитуда, следователно няма вълнов характер.
Вълнов характер има електромагнитното поле, което последователно се преобразува от магнитно в напречно електрично и обратно.


Бихте ли ми дали повече информация, къде и как беше измерена скороста на етерните частици (7,9 км/сек)? Благодаря.
цитирай
23. анонимен - Атмосферното налаягане е нещо п...
20.02.2011 19:53
zelas написа:
анонимен написа:
zelas написа:
penchoan написа:
Атмосферното налаягане е нещо подбно на гравитацията.


Моля?

Атмосферното налягане е резултат от импулси на етерни частици върху молекулите на въздуха. Както етерните частици се движат, така се движат и молекулите на въздуха. Разликата е в скороста и направленията. Етерните частици, създаващи гравитация (електрони) падат и се отразяват вертикално със скорост около 7,9 км/сек, а въздушните молекули са силно ограничени в скорост на движение и създават приблизително еднакво налягане във всички посоки за определена точка.
Като казвам, че има подобие между налягане на етер и въздух, имам в предвид, че както етера, така и въздуха представляват флуиди от подвижни частици и създават определено налягане върху земната повърхност. Това налягане има надлъжно действие, както е при магнитните полета, няма източник с честота и амплитуда, следователно няма вълнов характер.
Вълнов характер има електромагнитното поле, което последователно се преобразува от магнитно в напречно електрично и обратно.


Бихте ли ми дали повече информация, къде и как беше измерена скороста на етерните частици (7,9 км/сек)? Благодаря.


Налягането на електроните създава земната гравитация. За да се преодолее гравитацията се изисква постигане на I космическа скорост, която за Земята има стойност средно 7.9 км/сек. Всяка планета има различна скорост на падащи частици, която отговаря на определено ускорение.
На Слънцето действуват две различни компоненти. Първата е със скорост около 435 км/сек, свързана с газовата обвивка, а втората - друг вид частици със светлинна скорост, свързани с твърдата част на Слънцето.
цитирай
24. tzarkarui - Тесла
04.03.2011 10:12
Напротив, според мен истинската човешка свобода е възможна само чрез технологичен прогрес.

Май не съм съгласен с изказването. Аргумента ми е - Атлантида е "паднала" точно "подпомагана" от този "технологичен прогрес". Самия "прогрес" (еволюция) трябва да бъде в мисленето на всички. :) Така като ги гледам тези "турскосериалогледащите©" са НОГУ напред в мисленето - чак изпревариха скоростта на светлината...:) Да не ги "глоби" някой космически катаджия за превишена скорост? :) хехе Та природата на тези "турскосериалогледащи©" си е баш пернишки Голф 2 - да не ви обяснявам смисъла.:)
Приложения за свободна енергия и енергетично лечение на болести и за подобряване на телесния баланс.

Те такива дето ги мислят тези приложения ги самоубиват на "пусти ню-йоркски улици" посред бял ден (Лаковски), докарват ги до просешка тояга (Райф), или ги вкарват в затвора за антисемитизъм (евреина Райх освен в хитлеристки затвор е завършил живота си в хамаракански затвор баш за антисемитизъм - самия той е семит, но личност достойна за уважение и почит). "Левски и Ботев" (Тесла и Лаковски) са работили в много тясно сътрудничество. Последния е използвал трафа на Тесла - не случайно. Истинския проблем е в "заспалото" мислене на хората, които даже и "Паисий" не може да пробуди. Трябва да се пробудят "турскосериалогледащите©" от "Будителите". Този процес се нарича "Пробуждане на Мозъка" и е много болезнен - поне в самото си начало. Останалото (технологиите) ще бъде само следствие от това пробуждане.

Както етерните частици се движат

:) Това изказване вече окончателно разби основите на съвремената физика - щото тя не приема съществуването на етера, физиците твърдят, че вакуума е липса на енергия, а пък го използват при лазерите да увеличават напрежението - дрън-дрън - "матричарски" термини...:) Имам роднина - един от първите лазерни физици в БълГария - та той даже не беше чувал за Тесла (да не говорим за изучаването му в Университета) - абе щампи...:)
цитирай
25. nerez - A Файман защо не използва енергията? Ясно е ...вярата му липсва...
24.10.2011 01:21
A Файман защо не използва енергията? Ясно е ...вярата му липсва...
цитирай
26. nerez - fiзик
25.10.2011 14:11
ти, глупако какво искаш да кажеш с тази статия?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zelas
Категория: Други
Прочетен: 5800127
Постинги: 820
Коментари: 7388
Гласове: 4981
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930