Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2013 16:41 - Световните учени признаха, че гръцката цивилизация Е ИЗМИСЛЕНА! Автор: kostas
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 16571 Коментари: 8 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ние сме създадени да бъдем горди хора, които разпространяват светлината и доброто, не

жалки и хленчещи просяци. Дълго време недобросъвестни личности промиваха съзнанието ни и ни внушаваха, че не струваме нищо, че други трябва да ни управляват. Този процес продължава и днес, дали ще спре зависи само от нас.

Ние избираме дали да се предадем или да се борим до края. Ние избираме дали да покажем
image най-доброто от себе си или да се предадем на порока. Ние избираме дали да живеем като българи или да сме само сянка на дедите си. Съдбата на човека зависи от неговия избор...

Ако повечето българи се стремят да са силни, горди и добри, нашата съдба няма да се промени?
Павел Серафимов - SPAROTOK


Процъфтяващото общество на елините, древните гръцки монети и изобщо цялата древногръцка история е фалш! Това разкриха група от водещи историци на Нешънъл Джиографик по време на световна конференция, като публично признаха, че са измислили цялата гръцка цивилизация. Всъщност много преди това историци от различни народности прокрадваха идеята за изфалшифицираната история на древна Гърция, като предоставяха различни доказателства в полза на тезата си.

http://www.theonion.com/articles/historians-admit-to-inventing-ancient-greeks,18209/

 

Така наречената класическа история е пакет от забъркани лъжи за времето преди 16-ти век. Световната история, която учим днес, е изцяло фалшифицирана през 16-18 век от италианските "учени" облечени в бели и черни роби - "хуманистите" на човечеството през 14 и 15 век. Корпорациите на Петрарка и Данте, Брациолини и Макавели, Джиото, Да Винчи и Микеланджело не само създадоха гениално творби платени от Римския Папа тоест Медичите, но създадоха масова продукция от фрески, "древни" ръкописи и статуи, които са били търсени от богати клиенти в Англия, Франция, Германия и Русия.


„Щом не е имало гръцка цивилизация по нашите земи, какво е имало?!! И какво сме били българите!”?


Учените в Оксфорд са си измислили историята на "Древен Рим и Гърция" - в повечето случаи от средновековни италиански източници. Великата революция вече е станала и Британската империя отчаяно се е нуждаела от велики праотци като римляните. Френската интелигенция твърди, че е направила известната си република по "Римски" модел.

Но защо им е било да измислят цяла цивилизация? Оказва се, че група учени през периода 1971 и 1974 г. работили денонощно за създаването на цяла древна история на елините. Това се налагало, заради т.нар. тогава „тъмен период” – през 800-те години преди Христа, когато историците нямали никакви сведения. За да попълнят „дупката”, те решили да си измислят гръцката цивилизация.



И така се започва фалшифициране на документи, създаването на древни монети. Създава се
image цяла история отпреди 2000 години. Класическите гръцки и римски книги, които ние познаваме, всъщност не са писани от елините, а от Бенедитски монаси, и то през 15-16 век.

„Избрахме Гърция, защото решихме, че никой никога не би посетил тази страна, за да провери истината”, разказва Емили Уайтмън, участвала в проекта за създаване на гръцка цивилизация.

„Някога виждали ли сте това място?! Истинска дупка! Това е бунище. Това е като яма, в която гъмжи от котки”, описала Уаймън древна Гърция.

„Цялата древногръцка архитектура се основава на сгради във Вашингтон, окръг Колумбия, включително и една банка от отсрещната страна на кафенето. Именно в него се срещнаха учените, за да подпомогнат идеята за древногръцка митология или каквото е там”, спомня си Емили Уайтмън.

Думите й са шокиращи и за самите гърци, които започват да се съмняват кои са всъщност. И ако има дори капка истина в това – тогава кои сме ние?!


Групата призна, че идеята за софистицирано, процъфтяващо общество в Гърция преди 2000 години е абсолютна фикция, създадена от две дузини историци, антрополози и класици, които са работели без прекъсване между 1971 и 1974 да фалшифицират "Гръцки" документи и факти....Според Хейделбъри идеята да се измисли цяла фалшива цивилизация е дошла, когато учените открили, че всъщност не знаят какво е станало в Европа през 800-те години преди Христос.....


Jean Hardouin:
http://www.museumofhoaxes.com/hardouin.html


Джийн Хардоун (1646-1729) е бил класик. През 1685 то е публикувал натуралната история на Плиний.... Според Хардоун повечето класически Римски и Гръцки книги не са направени от Римляните от Гърците а от Бенедитски монаси през средните векове. Той също твърди, че всички намерени монети са фалшифицирани.

И още един автор, който сега не мога да намеря в мрежата, твърди, че гърците са измислени по времето на ренесанса в Италия, защото било "модно" и кич за влиятелните семейства да показват неща, донесени с кораби от древността.

И още един израелски автор, който препокрива историята и доказва, че няма как гръцката
imageцивилизация да е съществувала, защото след египтяните на Балканите са били веднага римляните.

Както и екипа на Гери Каспаров и Фоменко, които доказват, че историята е фалшифицирана използвайки сложни изчисления и астрономически доказателства: http://www.new-tradition.org/

Професор Фоменко:
http://www.bookmasters.com/marktplc/01098.htm

"Дали събития или ери като разпъването на Христос, Римската Империя, Мрачните векове и ренесанса всъщност не са се случили в различен хронологичен ред от този, на който са ни учили? Може би историята на цивилизациите е много по-къса и съвсем различна от това, което предполагаме, независимо, че хомо-сапиенс съществува от 150,000 години и възрастта на Земята е 4.5 билиона години. Сигурно никой не ви е казал, че никой писмен факт, който е доказан, НЕ Е ПО-СТАР ОТ 11-ТИ ВЕК!


"Според Херодот по-раншното име на Гърция било Пеласгия.”
Христо М. Данов - „Христоматия по история на стария свят” (ДИ „ Наука и изкуство", София, 1976 г.). Херодот-ІІ-56

Нямало е спор и сред древногръцките автори - те разказват, че когато гръцкото племе пристига тук, то заварва "пеласгите" и попада в техния свят. Това е един свят от родствени народи на Балканите и Анатолия, с развита цивилизация и култура, които очароват и грабват гръцките пришълци. До такава степен, че гърците пожелават повече от всичко да ги притежават - и да направят местната култура своя. Те добиват фикс-идея - да усвоят тази цивилизация и буквално да я откраднат от местните жители.
Започват с възхищение от "пеласгите" и ги наричат "богоподобни", заради всичко, което виждат у тях. Дори в гръцката митология им "дават" най-благородния произход - от "Пеласг - син на самия Зевс". Но когато усвояват местната култура, те вече искат да я направят само своя и да заличат всеки спомен, че някога не е била тяхна. Ревността им срещу местното население стига до там, че тези, на които по-рано са казвали "богоподобни", по-късно започват да наричат "траки" - в гръцкия език обидна дума - буквално "варвари", "диваци", "чужденци", "неелини". И им отричат правото да имат каквото и да е общо с т.нар. "елинска култура":

Географът Страбон: „Пелопонес преди да дойдат елините бил населяван от варвари. Но също цяла Гърция била някога населена с варвари, ако човек сам съди по преданията."


Многобройни са свидетелствата, че тези родствени пред-гръцки народи, са същите, които обитават Балканите и Мала Азия и днес и се наричат българи, сърби, хървати, "македонци", а също и "румънци", дори "турци" (в голямата им част). Това се опитват да скрият още от древността гръцките пришълци - като отричат правото на местните народи над културата им, те стигат дотам да им отричат и правото върху собствената им земя. Тази гръцка идея - да се преправи историята - достига пълната си сила в Ромейската империя, когато в нея се налагат гърците.
..."

ЦЯЛАТА СТАТИЯ: Школата на фалшификаторите - лъжи и преработка на Балканската история
http://ydara.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2732:2013-08-02-16-23-29&catid=141:2013-08-13-07-02-31&Itemid=213

 

В книгата "Поучения за войника гражданин" http://kutlovica.com/detail.php?id_prod=8198

публикувана преди втората световна война пише, че няма македонци, няма славяни - има само българи. В книгата няма древна история на Гърция - има само древна история на България на три морета - тоест Гърция не съществуваше.


В тази книга БЪЛГАРИЯ СИ БЕШЕ НА БАЛКАНИТЕ ОТ ДРЕВНИ ВРЕМЕНА!
image


Всички "гръцки" автори са всъщност западноевропейци, като на всички са им открили текстовете в периода след 11-ти- 12-ти век. Почти всички са пълни с политическа пропаганда от преди не повече от 1000 години. Региона на Блаканите, Мала Азия и близкия изток включително Египет са били слабо населени и с примитивна култура, например египетските Йероглифи и папируси почват да се появяват в Еврота едва след завземането на тази пустиня от корсиканеца. Пирамидите и другите древни останки са от стари неизвестни цивилизации. Дори и Ерусалим не е където го сочат, до 18-ти век се е смятало че е на дъното на морето, потопен от гнева на Бога, но учените го изкарват от дъното и го слагат едва в самия край на 18-ти век в източното средиземноморие, преди това някои политици, например Петър 1 и обкръжение са смятали че Ерусалим и Констанопол са едно и също място.

В книгите си "Тракийското писмо ДЕКОДИРАНО- 1-2 и 3" Д-р Стефан Гайд доказва, че египетските писмени знаци са донесени в Египет от траките.


Други известни учени доказаха, че библейският потоп е сриването на Босфора и превръщането на Черно море в море, при което започва великото преселение на народите на запад - Туата-де Дана и Фир Болгс, изток - Балгх(ите) до Афганистан и юг - доказано генетично и сега писмено от Стефан Гайдарски.


Интересно е твърдението, че Горен Египет е бил всъщност Балканите, както и че първата столица на римската империя е била Александрия. Вярвам също на твърдението, че Богинята Бастет е пожелала да бъде погребана в "Горен Египет" - Странджа, защото е родена там.


В същото време истинските гърци са генетично етиопци, но на територията на Гърция са останали местно население, което точно има същите традиции като нас, тачи Орфей и нашите традиции и са генетично близки с нас (както и в северна Турция).


В Египет са били на почит нубийските и етиопските наемници, което обяснява защо са преселили толкова много от тях по нашите земи. Имам чувството, че така наречените дорийски гърци обаче са по-скоро араби. Не знам.


Гърците например са взаимствали  Боговете от Египет: Зевс-Амон, Аполон-Хорус
"Те също ми казаха, че египтяните първи са въвели използването на имена на дванадесетте богове, които гърците са взели от тях, и са първите, които създават олтари и изображения и храмовете на боговете..." - "The Orders of Gods in Greece and Egypt (According to Herodotus).
http://www.artic.edu/~llivin/research/gree...gods/index.html
шаро


Лесно е да си отговорим на въпроса чии интереси защитава тезата, че гръцката цивилизация е първата в Европа и люлката на западната култура.

Става дума за стотици милиони и дори милиарди печалба в туризма. Защо не съм видял филм за нашите предци по разните уж научни канали? Да се признае фалшифицирането на европейската история ще е труден и нелек процес. Доказването на тракийската култура ще разруши напълно установените стереотипи за "величието" на Египет, Италия, Гърция, където са замесени са големи интереси и пари. Да не говорим,че репутация ще бъде „накърнена” на някои учени, върху които се крепи цялата научна парадигма.




МНЕНИЕ ОТ ФОРУМА:

По-долу пускам един мой пост от "Бг-Хистори", за икономия на време:


"Никос Петру е автор на няколко впечатляващи книги за природата и биоразнообразието на Гърция. Аз съм щастлив притежател на една от тях – солидно по размер, тегло, качество и лукс издание „Greece – the land of diversity”.
Това лято се запознах със самия Никос. Аз му показах част от Природен парк „Русенски Лом” и го заведох да снима торбогнезден синигер, а той ми даде автограф, впечатлен от красотата на Поломието.
На свой ред и аз останах доста впечатлен, след като прегледах книгата на Никос.
Тъй като изданието е претенциозно (предговорът е написан от Вселенския патриарх Вартоломей), авторът е упоменал къде точно е направил прекрасните кадри на пейзажи, растения и животни. Ще спомена някои от топонимите и хидронимите, без претенции за голяма изчерпателност:
Планини – Smolika, Koziakas в Тесалия ,Orliakas, споменатата Zagori в Епир, пак в Епир е местността Мetsovo, където расте рядък вид лилиум. През последните години много нашенски фотографи ходят редовно през зимата да снимат пеликани и розови фламинги в езерото Керкини. Предполагм всеки нашенец, който живее на юг от Балкана знае какво значи „керка” и „керки”.
В Гърция с основание се гордеят с красивата пещера Agia Paraskevi, която се намира близо до село Skotino, както и с известния си геопарк Plaka, киселите блата
от планината Ворас се намират в местността Dobro Pol. Никос е снимал прекрасен сирийски кълвач край Драма в гората Korylovos, а в планината Tzena интересни алпийски ендемични видове. Красив е пейзажът от ждрелото Ramni Bor, а авторът добросъвестно е превел значението на местността като „Straight Pine”. Красива е и река Venetos, може би реката на венетите, но също така впечатлява и остров Karpatos, планината Tzoumerka и т.н., все дълбоко "гръцки" наименования, останали от гръцката "цивилизация"."


Тези имена, които цитираш, са български, разбира се, сега леко погърчени.
Като пишеш в " Бг- Хистори", попитай Колю Петров (Никос Петру), защо все забравят отпред да пишат буквата Х-елини = Слънцепоклонници?


http://www.ydara.com


http://www.theonion.com/articles/historians-admit-to-inventing-ancient-greeks,18209/
http://forum.xnetbg.com/index.php?topic=19195.0
http://forum.abv.bg/lofiversion/index.php/t114261.html
http://www.razkritia.com/121112/%D0%B3%D1%80%D1%8A%D1%8




Гласувай:
11



1. silentfuture - Браво за статията
19.08.2013 00:27
Да,ние сме местните на Балканите.Гърците са черни араби,не се различават от арабите.Глупави,агресивни,но с някаква вродена хитрост и наглост,които им помагат да бъдат пробивни.Сега се правят на жертви като своите братовчеди евреите и плюят германците,че са разрушили Гърция при втората световна и германците дължат пари на гърците,не обратното!!!Евреите с фалшивият им холокост нищо не знаят!Та тези хора нямат изобретения и нововъведения за разлика от нас.Особено много мразят българите.Поради смесените бракове дъртите от тях са чистите гърци-разбираите грозни,тъпи,проклети изроди.
Младите са бели,красиви ако не друго.
А има една истина-каквото отвътре такова и отвън.Каквото горе това и долу.Ако душата е грозна няма как външният вид да е красив и обратното.
Гърчолята си отмряха без война,чрез връщането на българи по земите си.Черните са малцинство.
По гръцките острови има повечко запазени чисти гърци,някои от които се женят по между си!Те не са чували за нашите традиции да се взима жена от друго село,затова и по места или не им се раждат деца или се раждат малоумни деца.Не е рядко и въобще да не се женят.Парата трябва да се пази.
В Кипър са най-чистите гърци и най-проклетите и стиснатите от тях.В крайна сметка и те както и сърбите си платиха за краденето на наша земя и пролята наша кръв с тяхна.
Колкото и да е смешно със залязването на западните държави ще залязват и нашите комшии от юг и югоизток и тогава всичко,което остава е да си върнем нашето.А нашествениците да си върнат дърветата.
цитирай
2. kostas - - Вероятно вече сме си изплатили тежкия ”дълг”?
19.08.2013 09:34
- Да, сега следва наградата ни. Въпреки тежките и катастрофални последствия от прехода, България ще си остане едно сигурно място. Ние ще имаме проблеми само с житото и зърнените храни. Ще се открият доказателства за по-голямата древност на траките от елините и веднъж завинаги ще спре спора за това чий е Орфей. Не само за света, но и за нашата история фактите ще се обърнат на 180 градуса. България ще бъде потресена от скандали и дълго скривани истини. Ще излезе наяве и истината за Руско-турската война, за І-та и ІІ-та Световни войни. Ще има много неоспорими изобличения. А причините за стабилността на България по време на прехода е в това, че и Исус, и Дънов се молят и се застъпват за нейното благополучие.
цитирай
3. feishtica - Ма Вие сериозно ли?! ;)
19.08.2013 14:39
Предполагам, че статията е някаква шега или тест за културата на читателя. ;) Така че какъвто и да е опит за сериозен отговор от моя страна би бил неадекватен.. И все пак, като знам колко неграмотни и комплексирани люде има в тази страна, не храня съмнения, че мнозина ще я приемат за чиста монета, при това на драго сърце. Всеки комплексиран народ гради идентичността си като разбива тази на комшиите. ;) Клаасика в жанЪра. Подобна "нАука" е добра патерица за лабилното ни самочувствие.
Та все пак няколко думи от Уикипедия за цитирания източник:
The Onion's articles comment on current events, both real and fictional. It parodies traditional newspapers with stories, editorials, op-ed pieces, and man-in-the-street interviews, using a traditional newspaper layout and an editorial voice modeled after that of the Associated Press. Its humor often depends on presenting mundane, everyday events as newsworthy...
Колкото до "водещите" историци, толкова са водещи, че при търсене в Гугъл, имената им се явяват единствено във въпросната "лучена" статия. ;) В светлината на цитирания текст от Уики, бих се усъмнила дори и съществуването им. ;)
цитирай
4. silentfuture - Много прост въпрос към богоизбраните!
19.08.2013 14:44
Винаги,когато се казва,че гърците и тяхната култура са първите в Европа и колко гръцки изобретения и нововъведения има ги питаите-къде изчезнаха умните гърци?Къде изчезнаха умните ви изобретатели?Сега,не преди 2 хиляди или повече години!Защо приличате на евреи?Защо приличате на араби щом сте от Европа,но другите европейци не приличат?Защо се правите на християни и сте строили църкви и се кръстите по три пъти дори като минете покрай църква,но си оставате едни парични маниаци,лъжата и измамата е на почит,без подкуп в болницата дори лекарите няма да ти обърнат внимание,защо?
Това,което ви е останало е голямото единство в защита на общите интереси,национализъм и уважение към собствената музика и друго гръцко.
А България и българите ще продължат да се мислят за чужденци в собствената си държава и другаде на Балканите,докато не започнат да се уважават сами и да се държат като народ.А Исус-като гърците се молят на своят роднина,оня с еврейската секта да не би той да им дава пари или са братовчедите им от банкерското лоби?Втората причина-ако Гърция излезе от ЕС и откаже еврото има прецедент и други закъсали страни ще последват и съюзът се разпада.Тоя съюз дето ви наля милиарди за да се правите на велики и дето още ви налива.Ако знаеха германците,че ревете като евреите за репарации от втората световна сигурно и като туристи нямаше да идват при вас.
Айде назад-Египет и Африка чака,българите нямат диаспора в Александрия и другаде в Египет,никога не сме били от там.Нямайки с какво да се изтъкнете се изтъквате с подарените ви пари,но ако ви бяха оставили самички като българите не ви виждам в чужбината щото сте и некадърни за работа.Най-голямото наказание-да се оправяте сами.Тогава ще е голям смях.Но политиката на Балканите за наши земи и население с асимилация е била и е-всякакви ги наричаите само не и българи-е сега питаите белите "гърци" какви са,че и те не знаят!Фалшиви сте като Турция,нашата земя си е за нас,не за пришълците като вас!
цитирай
5. silentfuture - Аз сериозно,феиштица
19.08.2013 15:00
Германците споделят подобна на нашата съдба,случайно ли сме били в един лагер през втората световна война?Германски земи-Кьонингберг и областта,Йостеррайх или източното кралство-сега Австрия,области североизточното крайбрежие на Франция.Ако се разровя ще открия още бивши германски земи.Та германците при Хитлер са успели поне земите в Южна Добруджа да ни върнат.
По въпросът кой е първи и най-велик на Балканите-не пишем на латиница,но на кирилица/отделен въпрос,че трябваше да е дори глаголица или поне да не се съветизира азбуката ни след 1944 година/.Имаме учени,имаме изявени спортисти,имаме много таланти.Имаме древна култура по тези земи.Краденето на наши исторически книги,земи и население не ни е затрило.Какво имат нашите съседни страни?Нищо,колкото и да ги подпират.Едни сърби донякъде се мерят с нас,но не са на нивото ни.Кои и в какво са по-добри от нас?
Ако някои каже защо сме зле-кланета,воини,трепане на интелигенция,емиграция вследствие на марионетно правителство и политици.Подобни процеси са ставали почти навсякъде покрай нас,но никога толкова тежко.
Гърците ако имаха покритие на фалшивата си история-която е митове и легенди щяха да имат световноизвестни учени,някакви изобретения сега!Но "сега" не може да се фалшифицира за разлика от "преди".Нямайки с какво да се похвалят гърчолята въртят броениците и си броят парите и говорят измислици от преди 2 хиляди години.Както братовчедите им евреите-"Бог ни даде тази земя преди 2000 години и ние сега си я вземаме обратно!Бог ни я даде,вервайте ни!"
Защо са избрали гърците?Сигурно е заради приликата им с братовчедите им в МВФ,сигурно е за да не сме ние?Защо не,определено не ни обичат щом ни пречат,но се правят на наши приятели.Приятели,но делата им вражески.Такива приятели към Африка,през морето.Чували ли сте грък да ви говори "как са ни клали"?Дъртите изроди още са на този акъл,това ли са ни приятелите?Да ги взимат чернилките обратно у дома им.Палмите чакат.
цитирай
6. feishtica - Фантазията, наречена "нация"
19.08.2013 16:11
Ако тръгна да ти отговарям точка по точка, ще се получи мерене на... мускули между нации, а нацията е едно диста ново понятие на фона на човешката история. В Древна Гърция не родът е бил сплотяващият елемент, а културата. Или както е казал Исократ, "Ако си част от елинската култура, елин си." Християнска Византия прави много успешен опит да унищожи културата на древна Елада. След това и Османската империя. Ето ти едно добро обяснение защо съвременните гърци са различни от предците си. Културната им формация е различна.
Геният не е въпрос на национална принадлежност. Гениалните хора не принадлежат на една нация. Не са немци или българи, или гърци, или евреи. Геният е лични дадености + образование.
Азбуката - ако тя е показател за това кой е по - по - най, забравяш на основата на чия азбука е създадена кирилицата и кой я е създал.
Изобретатели и учени. Не съм навътре в гръцката наука и не мога да ти изредя имена. Ти кои имена на велики български изобретатели ще ми изредиш? Джон Атанасов? Българин по баща, американец по майка, роден в Щатите, продукт на американското образование? Други?
Кои са нашите нобелисти? Гърците имат двама - Елитис и Сеферис.
Кои са нашите носители на Оскар? Гърците имат Елиас Казан и Михалис Какоянис.
Кои са нашите световноизвестни музиканти? Гърците имат Теодоракис, Демис Русос, Вангелис Папатанасиу, Янис...
Как са ни клали? А ние не сме ли ги клали? Само че с тази част от историята си не се гордеем и не учим в училище какво сме правили в Беломорска Тракия по време на Втората Световна...
Не казвам, че са по-велики от нас. Смятам меренето на мускули за смешно. Смятам деленето на нации за смешно и изкуствено.
Просто казвам, че има за какво да ги уважаваме и че не сме по-големи от тях. И пак казвам, че идентичност и самочувствие не се изграждат като омаловажаваме съседите.
цитирай
7. dimat - ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПОСТИНГА...НО!
19.08.2013 16:46
Добре сме се втренчили в миналото,там,където има и величие и падение и ние можем СПОКОЙНО,да си изберем величието.И да си повдигнем самочувствието.Това, впрочем,правят всички народи и колкото в съвремието са по-незначителни,толкова повече задълбават във "великото" си минало.САМО,ЧЕ,НИЕ ВСИЧКИ,ЖИВЕЕМ В НАСТОЯЩЕТО И НИЕ СМЕ ТОВА,КОЕТО СА НАШИТЕ НАСТОЯЩИ ДЕЛА.Нито повече,нито,по-малко.

НАЙ-ВАЖНИЯТ И ЖИЗНЕНО ВАЖЕН ВЪПРОС СЕГА Е: КОИ СМЕ НИЕ,КЪДЕ СМЕ И КАКВИ СА ДЕЛАТА НИ,СЕГА,В НАШАТА РЕАЛНОСТ!

АКО УСПЕЕМ ДА СИ ОТГОВОРИМ НА ТОЗИ ВЪПРОС,ЩЕ НАМЕРИМ МЯСТОТО СИ СЕГА И ЗА В БЪДЕЩЕ.НЕ СИ ЛИ ОТГОВОРИМ,ИЗЧЕЗВАМЕ КАТО НАРОД В НАСТОЯШЕТО И ЗАТРИВАМЕ БЪДЕЩЕТО!!!!!
цитирай
8. dimat - До Първи и неповторим галфон ok3223,
19.08.2013 20:48
Добре е малко да четеш,преди да плещиш глупости.Някъде да съм споменал цитираните от теб "гръцка" и римска цивилизации?Забелязваш ли,че поставих "гръцка", в кавички.Това е,защото гръцка държава е възникнала през 1830 година,има-няма,1150 години,след Аспарухова България.Да не говорим,за тази от по-рано.Преди това,преди римляните да завземат земите на Балканите(сегашното наименование) и Анатолия(сегашна Турция),е съществувала мешавица от народи,наречени условно Елинистичен свят и които са се били и драли така "културно",че ако не е бил "варваринът" Филип Втори,цар на "варварска" Македония(за справка,"филипиките" на Демостен),са били на път,съвсем "културно и цивилизовано",да се затрият.Цялата им "култура" и всичките им знания,заедно с "азбуката" им са крадени от египтяни,финикийци и п(Б)еласги.Вземи поне малко внимателно прочети Илиада,за да прогледнеш за това,което е видял един слепец(Омир),преди 2800 години.
Сега искам да попитам Галфон първи,в качеството си на какъв се е промъкнал в поста?Ако не се чувстваш българин иди, си в любимата Гърция и се величай.Аз не се бъркам в гръцки сайтове.И НЕ ЗАБРАВЯЙ,КАКВО СА КАЗАЛИ ДРЕВНИТЕ РИМЛЯНИ(ТЯХ ПОНЕ НЕ ГИ ОТРИЧАШ): "БОЙ СЕ ОТ ДАНАЙЦИТЕ,ДАЖЕ,КОГАТО ТИ НОСЯТ ДАРОВЕ".Това сте вие,"великите гърци",една сбирщина от крадци,мошеници и мързели.Вземи и прочети,какво е казал и Марк Твен,за вас.
цитирай
9. santayana1863 - Добре е, че мастурбираш ежедневно. ...
02.11.2014 17:23
Добре е, че мастурбираш ежедневно. След еякулация задължително уринирай. Ако паренето продължи, отиди на уролог, няма общо с мастурбацията, ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313620
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031