Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2023 19:00 - Владика Зосима. Трикратно явяване на Богородица. IV последна част.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3030 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.06.2023 10:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Господ наш, по всеблагия Си Промисъл, Благослови да яви Своя Помазанник в Светата Триединна Русия, който в Духа на Пророк Илия, е призван да стане вторият Предтеча на Господа наш и да призове народа на Света Триединна Русия, да послужи за Делото на Великото Духовно Възраждане на Православието на Пресветата Троица, с последната Проповед на Евангелието по целия свят. 

Но според Откровението, малко време е дадено да продължи това Голямо Възраждане, в което Господа наш ще Съкруши в Света Русия, за определено време, всеки антихрист и ще възвиси Илия, Помазаника Свой, като събере около Него голямо Воинство, Кръстено с Духа Свети. Воинство за защита на последната Проповед на Евангелието на Царството на Христа, Бога наш. Но само 42 месеца ще звуча чрез Помазаника, Призивът на Господа към всички неравнодушни, за вечната участ на безсмъртните души, на неговите хора. 

След това, според Пророческото Слово на Апостола Йоан Богослов, Пророците, двете Маслини, трябва да бъдат убити от звяра, от бездната, и от неговите служители. И тогава, според Думите на Евангелието: «ще бъде голяма скръб, каквато не е била открай свят досега, и няма да бъде. И ако не се скратяха ония дни, не би се спасила никоя плът; но заради избраните ще се скратят ония дни». Матея 24 гл. 21-22ст. 

Това ще е времето на официалната власт на антихриста, втората половина от седемте години.

А сега от Името на Господа Бога, Помазал ме мене грешния за Царство и Патриаршество, обръщам се към народа Божий на Света Триединна Русия с призив, да се прекрати жестокото братско кръвопролитие, вършещо се в угода на плементо юдейско, в нашата Руска земя. Тази братоубийствена война е допусната на нашия народ, от Промисъла Божий, заради голямото предателство. 

Сега когато в скоро време, според обещанието на Дивната и Славна Владичица наша Богородица, Тя открито ще извести за мне грешния, че аз съм Помазаникът Божий, ще започнат да се отварят сърцата на хората, Духът Свети ще свали завесата, и хората ще видят, колко грехове са натворили и ще заридаят пред Господа. Във всяко сърце, до което се докосне Духът Свети, ще се породи голям плач пред Бога.

От това най-много се плашат сега враговете на народа наш, всичките жидове и сатанисти, ненавиждащи Господа наш Иисуса Христа.

Понежа когато заплаче народа наш за греховете си, тогава Господ ще открие пред очите ни, всичките нечестия на сега началстващите, както в държавната власт, така и в църковната. 

И тогава ще се вдигне народа руски, от праведна ревност към Господа, укрепван, и обединен с Църквата Свята, и с Помазаника Божий, ще изхвърли от Триединната Русия всичкото антихристово нечестиво сборище на жидовете и сатанистите.

Жидове, юдеи и жидомасони ние наричаме, братя и сестри, не дванадесетте колена от народа Израилев, сред които, според Откровението, Пророкът Илия трябва да запечата много хора с Велико Кръщение, с Духа Свети, чрез Миропомазание в РПЦ на Царската Империя. Но така ние наричаме тези слуги антихристови, на които Господа наш, в Светото Евангелие е казал, че техен баща е дяволът, отдавна търсещ начин да погуби нашия народ.

Тези, които сега са начело на официалните държавни и църковни структури, по цялата Света Триединна Русия, всички те са предтечи на антихриста. 

С какво официалната московска патриаршия показа своето участие в делата на антихриста, ако не с това, че в лицето на лъжепатриарха - еретик, Гундяев, благослови братоубийствената война сред народа руски. Война, поради която в наши дни, леят сълзи от свето Миро и плачат Светите Икони, както в Русия, така и в Украйна. С което Господ явно ни Показва, колко Му е неугодно благословлението на този нечестивец.

В заключение, братя и сестри, ще споделя с вас още една радостна вест. В един от дните в които работехме над текста на това послание, на мен грешния по време на бодърстване, затрети път ми се яви Славната Владичица наша Богородица, в което видение Тя беше в червено облачение, с Царска червено-златна корона на Пречистата Си глава. 

Във Видението Владичицата идваще с бързи крачки към мене грешния, и каза: «Ето Идвам скоро, за прославяне на последния Цар – Помазанника Божий, - Спасението на Триединна Русия». 

А трикратно видение, в Слава, на Пресветата Троица, за едно и също нещо, в  Светото Писание, винаги се е приемало за дадено от Бога, като свидетельство за идващо голямо събитие, което трябва да измени съществующия в света порядък на нещата. 

Така и сега, братя и сестри, за удостоверяване истинността на видението, Славната Владичица наша Богородица ми се яви на мен грешния, три пъти, като заповяда да обявя на всички вас, за идващото скоро велико събитие, което ще ознаменува Духовното Възраждане на Светата Триединнна Русия.

Обявявам, както и ми е заповядано, на всички вас, предварително, та когато се изпълни това, всички да могат да въздадат Слава на Всепречистата, Дивна и Добра Владичица наша, Богородица, Която Измолила от Сина Свой, Христа Бога наш, нашето с вас, Спасение, братя и сестри. Дойде време да възсияе Истината Христова, и тази Светлина да изобличи всеки лъжец, ходещ сега под маската на православен. 

Самият Господ наш Иисус Христос, чрез Своята Пречиста Майка ще Обяви, кой е с Него, и кой е против, понеже мнозина претендират сега да говорят от Името на Бога.

Ей Гряди Дивная и Славная Владичица наша Богородице  и да се прослави във всяко племе и сред всички народи Пречистото Име Твое, во веки веков. Амин.
Държавнят Патриарх Зосима

....................................................
Това беше последната, преведена част от посланието на Държавния Владика Зосима.


https://www.youtube.com/watch?v=APiy7cv6_UA


Превод, Григор Симов
Господи благослови!  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28422328
Постинги: 4306
Коментари: 7565
Гласове: 8250
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930